Ervaringen

Onze dag!! Wij stapten in het huwelijksbootje en deden dat nou nét niet geheel standaard. Met een ceremonie in het bos waarbij ik weggegeven werd door onze hond en mijn aanstaande aan kwam galopperen op ons paard, weken we iets af van de gebaande paden. En gelukkig vonden we in Amy dé fotografe die hier absoluut de lol van inzag en de (voor)pret met ons deelde! Ze had totaal geen moeite met alle onverwachte wendingen die deze dag met zich meebracht en maakte prachtige foto’s van ons en de hele beestenboel. Dat begon ’s ochtends vroeg al toen ze bij ons thuis foto’s maakte van o.a. het opzadelen, mijn haar en make-up, het aantrekken van de jurk en het pak en alles daaromheen! Bijkomend voordeel is dat we nu ook prachtige foto’s hebben van ons huis en mooie detailfoto’s van de inrichting daarvan, heel fijn! De aanwezigheid van Amy bij ons thuis voelde heel vertrouwd. Ook al hadden we we haar daarvoor nog maar 1 keer gezien tijdens het kennismakingsgesprek, Amy wist prima haar plek en haar weg te vinden. En dat gold eigenlijk voor de gehele dag. Amy wist alle belangrijke momenten mooi vast te leggen, zonder zelf in het oog te springen, knap! Toen de ringen kwijt bleken (van de halsband van de hond afgegleden, oeps!) zocht Amy fanatiek mee, superlief! Wat we ook prettig vonden is dat Amy ons van te voren al vroeg aan te geven wie van de gasten een prominente rol in ons leven hadden zodat ze bij het maken van de foto’s hier wat meer focus op kon leggen. Ze dacht echt met ons mee en hield zelfs het weer voor ons in de gaten waardoor we net op tijd voor een bui dé fotoshoot met haar deden. Zowel Amy als wijzelf zijn niet de grootste fans van geposeerde foto’s maar als je trouwt ontkom je er bijna niet aan. En wat zijn we achteraf blij dat we toch even met Amy het bos ingegaan zijn voor die ‘shoot’! Het ging allemaal zo ontspannen en we hebben zo veel pret gehad met z’n 3en tijdens het maken ervan. Het spontane straalt écht van het resultaat af. Al met al zijn we superblij dat we onze keuze op Amy hebben laten vallen en kunnen we haar alleen maar van harte aanraden!

 

 

” Op de mooiste dag van ons leven was Amy onze fotografe. Vanaf het moment dat ze de deur binnenkomt is Amy een vrolijke noot op je dag! In een paar woorden omschreven is Amy professioneel, (uitermate) enthousiast, creatief, rustig en gedreven. Voor ons was het kiezen van Amy als fotografe één van de beste keuzes die wij hebben gemaakt in de voorbereiding op onze bruiloft. De herinnering die Amy Cooks Photography ons heeft gegeven met haar foto’s is ons meest dierbare bezit en de foto’s zijn werkelijk prachtig!! Liefs Anne en Kirsten “

  Wat een bijzondere dag is een bruiloft! Er gaat zoveel voorbereiding aan vooraf en je kijkt er zo ontzettend naar uit! En dan is het zover, onze speciale dag! En Amy is er in geslaagd dit fantastisch voor ons vast te leggen!
Amy is open, spontaan en stelt je snel op je gemak. Dit was al zo bij het intakegesprek, maar ook zeker op de dag zelf. Je doet natuurlijk niet iedere dag zo’n fotoshoot en dan is het wel zo fijn dat je je ontspannen voelt en de juiste aanwijzingen krijgt. Ze heeft leuke ideeën maar laat ook zeker ruimte voor eigen initiatief. Het uiteindelijke resultaat is een prachtige reportage die wat ons betreft precies vastlegt hoe onze dag verlopen is, maar ook de sfeer laat zien die er op de dag aanwezig was; veel liefde voor vrienden, familie en elkaar, met af en toe een traan, maar bovendien heel veel humor. Amy heeft oog voor detail, wat de foto’s net even meer bijzonder maken. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat en zullen hier nog lang van nagenieten!
Liefs,

Roel & Miranda

Amy heeft onze mooie trouwdag vastgelegd, samen met Roos, die de gehele dag gefilmd heeft!
Wat een toppers! Heel prettig contact, wij zijn beide niet echte foto liefhebbers, maar ze hebben het geweldig gedaan.
Ons enorm op ons gemak gesteld, ook onze twee jongens vonden hen erg lief.
We hebben inmiddels enkele foto’s mogen ontvangen en deze smaken zeker naar meer. Alleen maar complimenten over de foto’s tot nu toe. Duizend maal dank voor de prettige fotografie op de mooiste dag van ons leven, waar wij als gezin onze liefde hebben gevierd en deze liefde is op onze foto’s ook werkelijk terug te zien.

Heel veel liefs,

Nik & Lotte

 

In april zijn wij getrouwd en Amy Cooks was onze fotograaf die dag. Wat een goede keuze bleek dat te zijn! De foto’s zijn prachtig geworden, echt allemaal. En het zijn nét even andere foto’s dan die van een klassiek geschoolde bruidsfotograaf – precies wat bij ons past. Niet teveel geposeerd, maar de ontroerende, onverwachte en grappig spontane momenten zijn door haar vastgelegd. De wijze waarop Amy werkt is bewonderenswaardig; ze is er wel, maar ze is er niet! Alles is vastgelegd, maar we hebben nergens het gevoel gehad de hele tijd een fotograaf om ons heen gehad te hebben. En naast fantastisch fotograferen heeft Amy nog een gave; de gave om heel snel het ijs te breken. We hadden allemaal vrijwel direct een klik en voor ons is ze een beetje als familie gaan voelen die dag. Ik zou Amy Cooks aan iedereen aanbevelen.

Jolijn Buddingh’ – van Dijk 😉

” Amy is echt een fantastisch! Ze heeft onze bruiloft prachtig vastgelegd. Amy haar foto’s spreken en vertellen ons verhaal. Ze weet precies die momenten vast te leggen die er echt toe doen. Zelfs onze “geposeerde” foto’s zijn persoonlijke relaxte foto’s geworden, gewoon zoals wij zijn. Door haar chille vibe, haar vrolijke karakter en creatieve kijk heb je het gevoel dat je door een familielid gefotografeerd wordt en niet door een “vreemde”. Wij zijn zeer dankbaar dat ze onze fotograaf wilde zijn. Lots of love and many thanks! Tim & Alyson “

“Super fijn vonden wij het om Amy als fotografe om ons heen te hebben op onze huwelijksdag. Buiten dat ze een super positief en gezellig mens is, is zij een kei in onopvallend de mooiste beelden vast te leggen.
Wij hebben hele mooie beelden mogen ontvangen en zien onszelf en onze gasten terug zoals iedereen echt is.

Een prachtige eigen stijl, vrolijk, romantisch, luchtig en ontspannen zijn woorden die bij ons te binnen schieten als we aan Amy haar werk denken.

Liefs Marith & Manon”

” Via Facebook zijn we in contact gekomen met Amy. Amy was erg vriendelijk en open waardoor het contact tussen ons meteen al heel soepel verliep! Ook tijdens de kennismaking was dit voelbaar, wij waren zelf erg nuchter op het gebied van trouwen en alles er omheen. We wilden vooral dat het een fijne dag zou zijn die liefdevol en relaxed zou zijn. Op onze trouwdag zelf hebben we nauwelijks gemerkt dat Amy er was, ze is heel vriendelijk, rustig en dringt zichzelf niet op, soms gaf ze wat kleine instructies maar ook dat ging allemaal vrij ongedwongen. Onze wens voor onze mooie dag was dat de foto’s precies zouden zijn zoals de dag was met vooral veel spontane foto’s. Hierin heeft Amy zich echt bewezen en wij waren heel blij dat zij onze fotografe was. De foto’s zijn prachtig geworden!”

 

“Amy heeft tijdens ons huwelijk prachtige foto’s gemaakt. Haar enthousiasme en hoogstaande kwaliteitsfoto’s maken haar tot een topfotograaf waar ieder bruidspaar naar opzoek is. We hebben haar aanwezigheid nauwelijks gemerkt en toch heeft ze de meest mooie, intieme en grappige momenten weten vast te leggen. Haar prijs- kwaliteitsverhouding is erg goed. We hopen dat ze nog vele bruidsparen net zo blij mag maken als ze ons heeft gemaakt.”

 

Lieve Amy, bij iedere foto kunnen wij “No words” zetten want jij laat elke foto voor zich spreken…… Traantjes van het lachen en geluk.. 1000x dank

 

Amy heeft in mei onze trouwfoto’s gemaakt. Wij zijn ontzettend blij dat we voor Amy hebben gekozen! Ze weet de mooiste en emotionele momenten vast te leggen zonder dat je het door hebt. De momentjes dat je ouders hun handen vastpakken en elkaar emotioneel aankijken, de oma die even in de wangen knijpt van haar kleinzoon nadat hij officieel getrouwd is, de kinderen die de ballonen verzamelen en aan het spelen zijn en zo kan ik nog wel doorgaan. Amy is een heel fijn mens om bij je te hebben op zo’n dag, al heb je niet eens door dat ze foto’s neemt. Het resultaat is prachtig. Al mijn geliefde familieleden heeft ze extra aandacht gegeven en staan prachtig op de foto’s. Deze herinneringen staan voor altijd vereeuwigd en wij zullen Amy altijd dankbaar blijven voor de mooie foto’s.