" Amy is echt een fantastisch! Ze heeft onze bruiloft prachtig vastgelegd. Amy haar foto’s spreken en vertellen ons verhaal. Ze weet precies die momenten vast te leggen die er echt toe doen. Zelfs onze “geposeerde” foto’s zijn persoonlijke relaxte foto’s geworden, gewoon zoals wij zijn. Door haar chille vibe, haar vrolijke karakter en creatieve kijk heb je het gevoel dat je door een familielid gefotografeerd wordt en niet door een “vreemde”. Wij zijn zeer dankbaar dat ze onze fotograaf wilde zijn. Lots of love and many thanks! Tim & Alyson "

” Op de mooiste dag van ons leven was Amy onze fotografe. Vanaf het moment dat ze de deur binnenkomt is Amy een vrolijke noot op je dag! In een paar woorden omschreven is Amy professioneel, (uitermate) enthousiast, creatief, rustig en gedreven. Voor ons was het kiezen van Amy als fotografe één van de beste keuzes die wij hebben gemaakt in de voorbereiding op onze bruiloft. De herinnering die Amy Cooks Photography ons heeft gegeven met haar foto’s is ons meest dierbare bezit en de foto’s zijn werkelijk prachtig!! Liefs Anne en Kirsten “

In april zijn wij getrouwd en Amy Cooks was onze fotograaf die dag. Wat een goede keuze bleek dat te zijn! De foto’s zijn prachtig geworden, echt allemaal. En het zijn nét even andere foto’s dan die van een klassiek geschoolde bruidsfotograaf - precies wat bij ons past. Niet teveel geposeerd, maar de ontroerende, onverwachte en grappig spontane momenten zijn door haar vastgelegd. De wijze waarop Amy werkt is bewonderenswaardig; ze is er wel, maar ze is er niet! Alles is vastgelegd, maar we hebben nergens het gevoel gehad de hele tijd een fotograaf om ons heen gehad te hebben. En naast fantastisch fotograferen heeft Amy nog een gave; de gave om heel snel het ijs te breken. We hadden allemaal vrijwel direct een klik en voor ons is ze een beetje als familie gaan voelen die dag. Ik zou Amy Cooks aan iedereen aanbevelen.

Jolijn Buddingh’ - van Dijk 😉

" Via Facebook zijn we in contact gekomen met Amy. Amy was erg vriendelijk en open waardoor het contact tussen ons meteen al heel soepel verliep! Ook tijdens de kennismaking was dit voelbaar, wij waren zelf erg nuchter op het gebied van trouwen en alles er omheen. We wilden vooral dat het een fijne dag zou zijn die liefdevol en relaxed zou zijn. Op onze trouwdag zelf hebben we nauwelijks gemerkt dat Amy er was, ze is heel vriendelijk, rustig en dringt zichzelf niet op, soms gaf ze wat kleine instructies maar ook dat ging allemaal vrij ongedwongen. Onze wens voor onze mooie dag was dat de foto's precies zouden zijn zoals de dag was met vooral veel spontane foto's. Hierin heeft Amy zich echt bewezen en wij waren heel blij dat zij onze fotografe was. De foto’s zijn prachtig geworden!"

“Amy heeft tijdens ons huwelijk prachtige foto’s gemaakt. Haar enthousiasme en hoogstaande kwaliteitsfoto’s maken haar tot een topfotograaf waar ieder bruidspaar naar opzoek is. We hebben haar aanwezigheid nauwelijks gemerkt en toch heeft ze de meest mooie, intieme en grappige momenten weten vast te leggen. Haar prijs- kwaliteitsverhouding is erg goed. We hopen dat ze nog vele bruidsparen net zo blij mag maken als ze ons heeft gemaakt.”

"Super fijn vonden wij het om Amy als fotografe om ons heen te hebben op onze huwelijksdag. Buiten dat ze een super positief en gezellig mens is, is zij een kei in onopvallend de mooiste beelden vast te leggen.
Wij hebben hele mooie beelden mogen ontvangen en zien onszelf en onze gasten terug zoals iedereen echt is.

Een prachtige eigen stijl, vrolijk, romantisch, luchtig en ontspannen zijn woorden die bij ons te binnen schieten als we aan Amy haar werk denken.

Liefs Marith & Manon"

Lieve Amy, bij iedere foto kunnen wij “No words” zetten want jij laat elke foto voor zich spreken…… Traantjes van het lachen en geluk.. 1000x dank

Amy heeft in mei onze trouwfoto’s gemaakt. Wij zijn ontzettend blij dat we voor Amy hebben gekozen! Ze weet de mooiste en emotionele momenten vast te leggen zonder dat je het door hebt. De momentjes dat je ouders hun handen vastpakken en elkaar emotioneel aankijken, de oma die even in de wangen knijpt van haar kleinzoon nadat hij officieel getrouwd is, de kinderen die de ballonen verzamelen en aan het spelen zijn en zo kan ik nog wel doorgaan. Amy is een heel fijn mens om bij je te hebben op z’ on dag, al heb je niet eens door dat ze foto’s neemt. Het resultaat is prachtig. Al mijn geliefde familieleden heeft ze extra aandacht gegeven en staan prachtig op de foto’s. Deze herinneringen staan voor altijd vereeuwigd en wij zullen Amy altijd dankbaar blijven voor de mooie foto’s.