Amy Cooks Photography

Amy Cooks

Leuk dat jullie een kijkje komen nemen op mijn site! Mijn naam is Amy Cooks, 35 jaar (alweer), geboren en getogen in Alkmaar en nu woonachtig in Amsterdam, prachtstad! Naast professioneel fotografe ben ik peuterjuf of naast peuterjuf ben ik professioneel fotografe! Een fantastische combinatie voor mij. Op deze manier blijven beide banen, het werken met kinderen en onderdeel mogen zijn van zo’n mooie dag, speciaal en bijzonder en zijn ze een groot onderdeel van mijn geluk!

Ik fotografeer nu 2 jaar bruiloften. Elke bruiloft is uniek. De voorbereidingen, het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien, het jawoord, familie en vrienden die een traantje wegpinken, de toost en de ontlading op het feest… Elk moment is bijzonder en waard om op het mooist vastgelegd te worden!

Mijn stijl van fotograferen noemen ze ook wel de journalistieke stijl. Ik hou niet van teveel geposeerde foto’s, ik fotografeer graag liever de spontane momenten, de details, de gekke momenten, de onderonsjes, wie jullie “echt” zijn, waarbij ik zoveel mogelijk op de achtergrond probeer te blijven.

Hebben jullie interesse? Mail of bel me dan gerust voor meer informatie of voor een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek.

Groetjes,