Lieve woorden

Rens, Milou, Vinn & Sophie

Wij hebben onze liefde gevierd, met Amy als onze fotografe. We zijn zó onwijs blij met de foto’s die Amy gemaakt heeft. Het is een feestje om door alle foto’s te scrollen en binnen no time lijkt het of je weer op je eigen bruiloft bent.

Met een peuter en een baby foto’s maken is normaal een hele opgave. Maar doordat Amy daar ervaring en plezier in heeft, zijn dat juist prachtige, oprechte en misschien wel de meest waardevolle foto’s geworden. Wat we ook heel leuk vinden is dat ze onze gasten stralend heeft weten vast te leggen, waardoor je ziet dat je gasten ook echt genoten hebben. We raden iedereen aan om voor Amy Cooks te kiezen! Duizendmaal dank!

 

Veel liefs,

Rens, Milou, Vinn & Sophie

Herman & Esmee

Wij vierden onze liefde en Amy was onze fotografe. Ons huwelijk, een herinnering voor altijd, wilden wij graag tastbaar maken, zodat je er later altijd naar terug kan kijken. We zijn niet gewend om te poseren, maar de foto’s zijn fantastisch geworden. “Ze kunnen zo in een tijdschrift”, krijgen we vaak te horen. We zijn ontzettend trots op de foto’s. Via Facebook zagen we een advertentie van Amy. We namen een kijkje op haar site, zijn enthousiast geworden en hebben een gezellige ontmoeting gehad. Amy heeft alle beloftes waargemaakt. Ze paste vanaf moment 1 helemaal bij de familie. Iedereen was enthousiast over haar. “Wat is dat een leuke vrouw!” Ze is warm, open, lief, flexibel en enthousiast. Je mag en kan zijn wie je bent. Ze doet gewoon lekker haar ding. Ze heeft nog mooiere foto’s gemaakt, dan we hadden durven dromen. Sommige foto’s hebben de tranen laten vloeien. Zo dankbaar en mooi! De dierbare momenten heeft ze gezien en gefotografeerd: vriendschappen, een innige omhelzing, gezelligheid, de sfeer, de twinkeling in de oogjes van ons kleine nichtje, trotse gevoelens, een blik…. Wij bevelen Amy zeker aan en onthouden haar zelf voor als we andere mijlpalen willen laten fotograferen!

Liefs,

Herman & Esmee

Sjors & Nikolien

Sjors en ik hebben elkaar het JA-woord gegeven! Deze dag moest natuurlijk vastgelegd worden door een top-fotografe. Na goed zoeken op internet kwamen wij Amy tegen. De foto’s en tekst op haar site spraken ons aan en na een kennismakingsgesprek waren we helemaal overtuigd! Ze is spontaan en vrolijk, heeft duidelijk in haar hoofd hoe ze alles vast kan leggen, en ook heel belangrijk, ze kijkt ook goed naar het bruidspaar die op de foto gaan, wie wij zijn en wat bij ons past. Wij zelf zijn namelijk helemaal niet gewend om samen vaak op de foto gaan en van te voren was ik bang dat het stijfjes zou worden. Maar tijdens de shoot met ons tweeën gaf ze goede aanwijzingen en zorgde ze ervoor dat er juist een hele ontspannen sfeer ontstond.
Ook het vastleggen van de bijzondere momenten op de dag is super gegaan. Ze had goede ideeën om de momenten vast te leggen. Daarnaast is ze ook nog eens heel leuk om er bij te hebben. Van de gasten kregen we dan ook veel positieve opmerkingen over Amy te horen! Dat ze gezellig en relaxed is en dat ze als fotografe op de bijzondere momenten juist op de achtergrond alles vastlegt en zonder dat je door hebt dat ze er is!
Onze dag was perfect en het is daarom zo fijn dat alles door deze topper is vastgelegd!
Liefs,
Sjors & Nikolien

Daan & Jolijn

Wij zijn in de lente getrouwd en Amy Cooks was onze fotograaf die dag. Wat een goede keuze bleek dat te zijn! De foto’s zijn prachtig geworden, echt allemaal. En het zijn nét even andere foto’s dan die van een klassiek geschoolde bruidsfotograaf – precies wat bij ons past. Niet teveel geposeerd, maar de ontroerende, onverwachte en grappige spontane momenten zijn door haar vastgelegd. De wijze waarop Amy werkt is bewonderenswaardig; ze is er wel, maar ze is er niet! Alles is vastgelegd, maar we hebben nergens het gevoel gehad de hele tijd een fotograaf om ons heen gehad te hebben. En naast fantastisch fotograferen heeft Amy nog een gave; de gave om heel snel het ijs te breken. We hadden allemaal vrijwel direct een klik en voor ons is ze een beetje als familie gaan voelen die dag. Ik zou Amy Cooks aan iedereen aanbevelen.

Jolijn Buddingh’ – van Dijk 😉

M & S

S &Wij zijn onwijs blij dat Amy onze bruiloft heeft gefotografeerd. Voor ons was de dag helemaal perfect en Amy heeft dat zo ook vast gelegd. Familie, vrienden, mooie momenten en prachtige emoties. Het staat er allemaal op. Naast de standaard portretfoto’s is Amy ook onwijs goed om de verborgen pareltjes vast te leggen. We hebben onwijs leuke, spontane foto’s mogen ontvangen van ons nichtje, zussen, ouders, vrienden en opa en oma’s. Vooral dat is erg speciaal! Deze prachtige foto’s vatten heel goed onze perfecte dag samen. En dat hebben we allemaal te danken aan Amy! Bedankt!
Liefs Ons

 

Jan (Vader van de bruid)

Amy wij hebben vanavond de foto’s mogen bewonderen van Maarten & Joanne en wil bij deze mijn complimenten uitspreken van de shoot die je op de huwelijksdag hebt gemaakt. Voortreffelijk gevoel van onbevangenheid, situaties en gevoel voor humor vast te leggen op de gevoelige plaat. Amy ik heb genoten van je foto’s ??

Met vriendelijke groet

Jan
vader van de bruid

 

PS als je in de buurt bent, de koffie staat altijd klaar. Jan

Anne & Kirsten

Op de mooiste dag van ons leven was Amy onze fotografe. Vanaf het moment dat ze de deur binnenkomt is Amy ee
n vrolijke noot op je dag! In een paar woorden omschreven is Amy professioneel, (uitermate) enthousiast, creatief, rustig en gedreven. Voor ons was het kiezen van Amy als fotografe één van de beste keuzes die wij hebben gemaakt in de voorbereiding op onze bruiloft. De herinnering die Amy Cooks Photography ons heeft gegeven met haar foto’s is ons meest dierbare bezit en de foto’s zijn werkelijk prachtig!!

 

Liefs Anne en Kirsten

Astrid & Jeroen

Afgelopen zomer stapten wij in het huwelijksbootje en deden dat nou nét niet geheel standaard. Met een ceremonie in het bos waarbij ik weggegeven werd door onze hond en mijn aanstaande aan kwam galopperen op ons paard weken we iets af van de gebaande paden. En gelukkig vonden we in Amy dé fotografe die hier absoluut de lol van inzag en de (voor)pret met ons deelde! Ze had totaal geen moeite met alle onverwachte wendingen die deze dag met zich meebracht en maakte prachtige foto’s van ons en de hele beestenboel. Dat begon ’s ochtends vroeg al toen ze bij ons thuis foto’s maakte van o.a. het opzadelen, mijn haar en make-up, het aantrekken van de jurk en het pak en alles daaromheen! Bijkomend voordeel is dat we nu ook prachtige foto’s hebben van ons huis en mooie detailfoto’s van de inrichting daarvan, heel fijn! De aanwezigheid van Amy bij ons thuis voelde heel vertrouwd. Ook al hadden we we haar daarvoor nog maar 1 keer gezien tijdens het kennismakingsgesprek, Amy wist prima haar plek en haar weg te vinden. En dat gold eigenlijk voor de gehele dag. Amy wist alle belangrijke momenten mooi vast te leggen, zonder zelf in het oog te springen, knap! Toen de ringen kwijt bleken (van de halsband van de hond afgegleden, oeps!) zocht Amy fanatiek mee, superlief! Wat we ook prettig vonden is dat Amy ons van te voren al vroeg aan te geven wie van de gasten een prominente rol in ons leven hadden zodat ze bij het maken van de foto’s hier wat meer focus op kon leggen. Ze dacht echt met ons mee en hield zelfs het weer voor ons in de gaten waardoor we net op tijd voor een bui dé fotoshoot met haar deden. Zowel Amy als wijzelf zijn niet de grootste fans van geposeerde foto’s maar als je trouwt ontkom je er bijna niet aan. En wat zijn we achteraf blij dat we toch even met Amy het bos ingegaan zijn voor die ‘shoot’! Het ging allemaal zo ontspannen en we hebben zo veel pret gehad met z’n 3en tijdens het maken ervan. Het spontane straalt écht van het resultaat af. Al met al zijn we superblij dat we onze keuze op Amy hebben laten vallen en kunnen we haar alleen maar van harte aanraden!

Liefs,

Astrid & Jeroen

Cor & Ira

Amy heeft onze trouwfoto’s gemaakt en wat zijn wij ontzettend blij dat we voor Amy hebben gekozen!
Ze weet de mooiste en emotionele momenten vast te leggen zonder dat je het door hebt. De momentjes dat je ouders hun handen vastpakken en elkaar emotioneel aankijken, de oma die even in de wangen knijpt van haar kleinzoon nadat hij officieel getrouwd is, de kinderen die de ballonen verzamelen en aan het spelen zijn en zo kan ik nog wel doorgaan. Amy is een heel fijn mens om bij je te hebben op zo’n dag, al heb je niet eens door dat ze foto’s neemt. Het resultaat is prachtig. Al mijn geliefde familieleden heeft ze extra aandacht gegeven en staan prachtig op de foto’s. Deze herinneringen staan voor altijd vereeuwigd en wij zullen Amy altijd dankbaar blijven voor de mooie foto’s.

Liefs Cor & Ira

Roel & Miranda

Wat een bijzondere dag is een bruiloft! Er gaat zoveel voorbereiding aan vooraf en je kijkt er zo ontzettend naar uit! En dan is het zover! En Amy is er in geslaagd dit fantastisch voor ons vast te leggen!
Amy is open, spontaan en stelt je snel op je gemak. Dit was al zo bij het intakegesprek, maar ook zeker op de dag zelf. Je doet natuurlijk niet iedere dag zo’n fotoshoot en dan is het wel zo fijn dat je je ontspannen voelt en de juiste aanwijzingen krijgt. Ze heeft leuke ideeen maar laat ook zeker ruimte voor eigen initiatief. Het uiteindelijke resultaat is een prachtige reportage die wat ons betreft precies vastlegt hoe onze dag verlopen is, maar ook de sfeer laat zien die er op de dag aanwezig was; veel liefde voor vrienden, familie en elkaar, met af en toe een traan, maar bovendien heel veel humor. Amy heeft oog voor detail, wat de foto’s net even meer bijzonder maken. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat en zullen hier nog lang van nagenieten!
Liefs, Miranda & Roel

Marieke & Michel

Lieve Amy, bij iedere foto kunnen wij “No words” zetten want jij laat elke foto voor zich spreken…… Traantjes van het lachen en geluk.. 1000x dank

Liefs Michel & Marieke

 

Ouder van de Bruid

Als ouders van de bruid voelden we meteen een klik. Wat een lieve spontane originele fotografe!!! En we vinden de foto’s prachtig!!!

Liefs

Nik & Lotte

Amy heeft afgelopen zomer onze trouwdag vastgelegd, samen met Roos, die de gehele dag gefilmd heeft!
Wat een toppers! Heel prettig contact, wij zijn beide niet echte foto liefhebbers, maar ze hebben het geweldig gedaan.
Ons enorm op ons gemak gesteld, ook onze twee jongens vonden hen er lief.
We hebben inmiddels enkele foto’s mogen ontvangen en deze smaken zeker naar meer. Alleen maar complimenten over de foto’s tot nu toe. Duizend maal dank voor de prettige fotografie op de mooiste dag van ons leven, waar wij als gezin onze liefde hebben gevierd en deze liefde is op onze foto’s ook werkelijk terug te zien.

 

Heel veel liefs,

Nik & Lotte

Tim & Alyson

” Amy is echt een fantastisch! Ze heeft onze bruiloft prachtig vastgelegd. Amy haar foto’s spreken en vertellen ons verhaal. Ze weet precies die momenten vast te leggen die er echt toe doen. Zelfs onze “geposeerde” foto’s zijn persoonlijke relaxte foto’s geworden, gewoon zoals wij zijn. Door haar chille vibe, haar vrolijke karakter en creatieve kijk heb je het gevoel dat je door een familielid gefotografeerd wordt en niet door een “vreemde”. Wij zijn zeer dankbaar dat ze onze fotograaf wilde zijn. Lots of love and many thanks!

Tim & Alyson ”