De Krat Campagne

Hier een aantal voorbeelden van foto’s die ik gemaakt heb voor de Campagne van de KratDe Krat is de duurzame maaltijdbox met lokale en seizoensgebonden producten en mooie recepten! Echt een tip!
De Krat Campagne

Consolis Connect

Voor het bedrijf Consolis Connect heb ik een Teamfoto, profielfoto’s en content foto’s gemaakt voor op hun website. Zie het voorbeeld hieronder.

Relationships That Matter ( Yoga/ Lifecoach )

Voor het bedrijf Relationships that Matter heb ik een profielfoto gemaakt en content voor op haar website. Rosa wilde geen standaard profielfoto maar een die bij haar past. Ook heeft ze gevraagd of ik foto’s wil maken van haar Workshops waarbij ik zoveel mogelijk de sfeer vang. Deze foto’s gebruikt ze voor o.a. haar website, nieuwsbrieven en social media.

Dance For Life Funky Fundraiser Event

Dance4life is een internationale organisatie die samen met jongeren werkt aan een wereld zonder aids. Dance4life geeft seksuele voorlichting, en maakt gebruik van muziek en dans om jongeren te betrekken en inspireren. Tijdens het Funky Fund Raiser Event in Hilton Amsterdam is mij gevraagd foto’s te maken van deze mooie en waardevolle avond. Dance for Life wilde graag sfeerfoto’s en content voor op Social media. Zie voorbeeld.

Heeft u ook interesse in zakelijke foto's?

Neem dan gerust vrijblijvend contact op en vertel mij uw wens! Ik maak dan een offerte op maat!

Samenwerkingen