Gossip
Het uur van de waarheid!
En toen stond ik ineens in de spotlight! Wat hebben de kersverse Newly Weds over mij te melden ;)?

Daan & Jolijn

Op 28 april zijn wij getrouwd en Amy Cooks was onze fotograaf die dag. Wat een goede keuze bleek dat te zijn! De foto’s zijn prachtig geworden, echt allemaal. En het zijn nét even andere foto’s dan die van een klassiek geschoolde bruidsfotograaf - precies wat bij ons past. Niet teveel geposeerd, maar de ontroerende, onverwachte en grappig spontane momenten zijn door haar vastgelegd. De wijze waarop Amy werkt is bewonderenswaardig; ze is er wel, maar ze is er niet! Alles is vastgelegd, maar we hebben nergens het gevoel gehad de hele tijd een fotograaf om ons heen gehad te hebben. En naast fantastisch fotograferen heeft Amy nog een gave; de gave om heel snel het ijs te breken. We hadden allemaal vrijwel direct een klik en voor ons is ze een beetje als familie gaan voelen die dag. Ik zou Amy Cooks aan iedereen aanbevelen.

Jolijn Buddingh’ - van Dijk 😉

Remy & Marlon

Wij hadden het ongelofelijke geluk om Amy Cooks (fotograaf) en Roos Buitendijk (videograaf - Design Studio QI) te ontmoeten op een trouwbeurs, en wat een geweldige klik hadden we meteen! We beseften direct dat we de ideale personen hadden gevonden om onze speciale dag vast te leggen. Het was alsof we niet met leveranciers samenwerkten, maar eerder met twee vriendinnen die toevallig hun (video)camera bij zich hadden. Ze zijn zo lief en attent, en voegen werkelijk iets bijzonders toe aan je trouwdag. Amy en Roos doken op de juiste momenten op, maar hun aanwezigheid was nauwelijks merkbaar. Geen opdringerige momenten van 'zeg kaas en lach'; ze begrepen gewoon de sfeer van de dag en legden het vast. Serieus, we hebben talloze fantastische spontane foto's waarvan we niet eens doorhadden dat ze werden genomen. En laten we het hebben over de foto's; WOW! Ze zijn adembenemend mooi, een perfecte mix van romantiek en humor, gewoon perfect. Elke foto bracht ons direct terug naar die geweldige dag. Bedankt, Amy en Roos, voor het vastleggen van onze dag op zo'n ongelofelijke manier. Jullie zijn geweldig

Rens & Milou (Vinn & Sophie)

We zijn zó ontzettend blij met de foto’s die Amy gemaakt heeft! Het is een feestje om door alle foto’s te scrollen en binnen no time lijkt het of je weer op je eigen bruiloft bent.
Met een peuter en een baby foto’s maken is normaal een hele opgave. Maar doordat Amy daar ervaring en plezier in heeft, zijn dat juist prachtige, oprechte en misschien wel de meest waardevolle foto’s geworden. Wat we ook heel leuk vinden is dat ze onze gasten stralend heeft weten vast te leggen, waardoor je ziet dat je gasten ook echt genoten hebben. We raden iedereen aan om voor Amy te kiezen! Duizendmaal dank!

Ruben & Stef

Echt niks dan lof. Fijne voorbereiding en op de dag zelf zo warm en gezellig. Alsof we elkaar al jaren kende. Heel geruststellend tijdens de fotoshoot en door de dag heen overal aanwezig om foto’s te maken en toch hadden we amper door dat ze er was. En dan krijg je de foto’s en besef je ineens dat ze van elk moment vanuit elke hoek foto’s heeft gemaakt? Het is ons nog steeds niet duidelijk hoe ze dat doet in haar eentje, maar de foto’s zijn echt prachtig geworden!

Astrid & Jeroen

7 juni 2019 was voor ons dé dag! Wij stapten in het huwelijksbootje en deden dat nou nét niet geheel standaard. Met een ceremonie in het bos waarbij ik weggegeven werd door onze hond en mijn aanstaande aan kwam galopperen op ons paard weken we iets af van de gebaande paden. En gelukkig vonden we in Amy dé fotografe die hier absoluut de lol van inzag en de (voor)pret met ons deelde! Ze had totaal geen moeite met alle onverwachte wendingen die deze dag met zich meebracht en maakte prachtige foto's van ons en de hele beestenboel. Dat begon 's ochtends vroeg al toen ze bij ons thuis foto's maakte van o.a. het opzadelen, mijn haar en make-up, het aantrekken van de jurk en het pak en alles daaromheen! Bijkomend voordeel is dat we nu ook prachtige foto's hebben van ons huis en mooie detailfoto's van de inrichting daarvan, heel fijn! De aanwezigheid van Amy bij ons thuis voelde heel vertrouwd. Ook al hadden we we haar daarvoor nog maar 1 keer gezien tijdens het kennismakingsgesprek, Amy wist prima haar plek en haar weg te vinden. En dat gold eigenlijk voor de gehele dag. Amy wist alle belangrijke momenten mooi vast te leggen, zonder zelf in het oog te springen, knap! Toen de ringen kwijt bleken (van de halsband van de hond afgegleden, oeps!) zocht Amy fanatiek mee, superlief! Wat we ook prettig vonden is dat Amy ons van te voren al vroeg aan te geven wie van de gasten een prominente rol in ons leven hadden zodat ze bij het maken van de foto's hier wat meer focus op kon leggen. Ze dacht echt met ons mee en hield zelfs het weer voor ons in de gaten waardoor we net op tijd voor een bui dé fotoshoot met haar deden. Zowel Amy als wijzelf zijn niet de grootste fans van geposeerde foto's maar als je trouwt ontkom je er bijna niet aan. En wat zijn we achteraf blij dat we toch even met Amy het bos ingegaan zijn voor die 'shoot'! Het ging allemaal zo ontspannen en we hebben zo veel pret gehad met z'n 3en tijdens het maken ervan. Het spontane straalt écht van het resultaat af. Al met al zijn we superblij dat we onze keuze op Amy hebben laten vallen en kunnen we haar alleen maar van harte aanraden!

Rogier & Thirsa

Wij hebben Amy via via gevonden en kunnen niet anders zeggen dat wij niet anders hadden gewild! De foto’s zijn prachtig en kunnen nu na 1,5 jaar nog steeds geen keuze maken welke foto's we nu het mooiste vinden. De volgende bruiloft in onze familie met Amy als fotograaf staat al gepland! Dat zegt genoeg :)!!

Sjors & Nikolien

In september hebben Sjors en ik elkaar het JA-woord gegeven. Deze dag moest natuurlijk vast gelegd worden door een top-fotograaf. Na goed zoeken op internet kwamen wij Amy tegen. De foto's en tekst op haar site spraken ons aan en na een kenninsmakingsgesprek waren we helemaal overtuigd. Ze is spontaan en vrolijk, heeft duidelijk in haar hoofd hoe ze alles vast kan leggen, en ook heel belangrijk, ze kijkt ook goed naar de personen die op de foto gaan. Wij zelf gaan namelijk niet vaak samen op de foto en van te voren was ik bang dat het stijfjes zou worden. Maar tijdens de shoot met ons tweeën gaf ze goede aanwijzingen en zorgde ze ervoor dat er juist een hele ontspannen sfeer was.
Ook het vastleggen van de bijzondere momenten op de dag is super gegaan. Ze had goede ideeën om de momenten vast te leggen. Daarnaast is ze ook nog eens heel leuk om er bij te hebben. Van de gasten kregen we dan ook positieve opmerkingen over Amy te horen, over dat ze gezellig en relaxed is en dat ze als fotograaf op de bijzondere momenten juist op de achtergrond alles vastlegt en dat je dan eindelijk niet door hebt dat ze er is.
Onze dag was perfect en het is daarom zo fijn dat alles door deze topper is vastgelegd!

Sjors & Nikolien

Anne & Kirsten

Op de mooiste van ons leven was Amy onze fotografe. Vanaf het moment dat ze de deur binnenkomt is Amy een vrolijke noot op je dag! In een paar woorden omschreven is Amy professioneel, (uitermate) enthousiast, creatief, rustig en gedreven. Voor ons was het kiezen van Amy als fotografe één van de beste keuzes die wij hebben gemaakt in de voorbereiding op onze bruiloft. De herinnering die Amy Cooks Photography ons heeft gegeven met haar foto’s is ons meest dierbare bezit en de foto’s zijn werkelijk prachtig!! Liefs Anne en Kirsten

Imke & Dirk-Jan

Ontzettend blij met Amy als onze Bruidsfotograaf! Ze wist precies wat we qua stijl leuk vonden en voelde heel ontspannen op de dag zelf!

Menno & Shanna

Wij zijn onwijs blij dat Amy onze bruiloft heeft gefotografeerd. Voor ons was de dag helemaal perfect en Amy heeft dat zo ook vast gelegd. Familie, vrienden, mooie momenten en prachtige emoties. Het staat er allemaal op. Naast de standaard portretfoto’s is Amy ook onwijs goed om de verborgen pareltjes vast te leggen. We hebben onwijs leuke, spontane foto’s mogen ontvangen van ons nichtje, zussen, ouders, vrienden en opa en oma’s. Vooral dat is erg speciaal! Deze prachtige foto’s vatten heel goed onze perfecte dag samen. En dat hebben we allemaal te danken aan Amy! Bedankt!

Cor & Ira

Amy heeft 11 mei onze trouwfoto’s gemaakt. Wij zijn ontzettend blij dat we voor Amy hebben gekozen! Ze weet de mooiste en emotionele momenten vast te leggen zonder dat je het door hebt. De momentjes dat je ouders hun handen vastpakken en elkaar emotioneel aankijken, de oma die even in de wangen knijpt van haar kleinzoon nadat hij officieel getrouwd is, de kinderen die de ballonen verzamelen en aan het spelen zijn en zo kan ik nog wel doorgaan. Amy is een heel fijn mens om bij je te hebben op z’ on dag, al heb je niet eens door dat ze foto’s neemt. Het resultaat is prachtig. Al mijn geliefde familieleden heeft ze extra aandacht gegeven en staan prachtig op de foto’s. Deze herinneringen staan voor altijd vereeuwigd en wij zullen Amy altijd dankbaar blijven voor de mooie foto’s. Liefs Cor & Ira

Jaimy & Lucinda

Amy is een droom die uitkomt. Heel fijn in de omgang en heel erg gezellig. De foto's zijn prachtig geworden en we zijn verliefd op het resultaat. Zeker een schot in de roos met Amy!!

Tineke (moeder van de bruid)

Als ouders van de bruid voelden we meteen een klik. Wat een lieve spontane originele fotograaf!!! En we vinden de foto's prachtig!!!

Roland & Janneke

Wij hebben een prachtige bruiloft gehad en dankzij Amy kunnen wij hier nog lang van nagenieten met prachtige foto's! Amy is een vrolijke kundige fotograaf die alle momenten heel mooi heeft vast gelegd en die de zowel ons als de gasten een fijn gevoel heeft gegeven die dag.

Michelle & Kevin

Geweldige ervaring met Amy! Zij wist onze dag perfect vast te leggen. Zij was bij alle belangrijke momenten, vaak zelfs zonder dat we het doorhadden. Enorm blij met het resultaat.

Tim & Alyson

" Amy is echt een toppertje! Ze heeft onze bruiloft prachtig vastgelegd. Amy haar foto’s spreken en vertellen ons verhaal. Ze weet precies die momenten vast te leggen die er echt toe doen. Zelfs onze “geposeerde” foto’s zijn persoonlijke relaxte foto’s geworden, gewoon zoals wij zijn. Door haar chille vibe, haar vrolijke karakter en creatieve kijk heb je het gevoel dat je door een familielid gefotografeerd wordt en niet door een “vreemde”. Wij zijn zeer dankbaar dat ze onze fotograaf wilde zijn. Lots of love and many thanks! Tim & Alyson

M & N

Amy is een geweldige fotograaf. Vrolijk, energiek en weet heel goed met je mee te denken. Tijdens de bruiloft zelf heeft ze ons ook constant geholpen met snelle vragen/kleine problem.

De foto's die we hebben zijn geweldig en we zijn dan ook erg blij dat we voor Amy zijn gegaan!

Remco & Anne

Inmiddels is het vandaag precies 2 jaar geleden dat Amy onze dag heeft vastgelegd en wij kunnen niets anders zeggen dan: WAUW!
Amy is onwijs attent, vriendelijk en flexibel. Haar foto’s leggen de bijzondere momenten vast en spreken emotie. Van het ophaalmoment tot het moment dat wij een prachtig cadeau mochten ontvangen, Amy weet precies wat, waar en wanneer ze iets moet fotograferen.
Ook onze gasten waren vol lof over Amy en zijn dat nog steeds!
Amy, dank je wel voor de fantastische foto’s en dat je met ons deze dag hebt willen vieren.

Liefs, Remco en Anne

Stevan & Esther

Wat een fijn mens. Professionaliteit is hoog. Fantastische foto`s en oog voor de juiste momenten. Er wordt goed naar je wensen en ideeën geluisterd, daarnaast neemt Amy veel ervaring met zich mee en dus ook top ideeën.

Nik & Lotte

Amy heeft op vrijdag 28 Juni onze trouwdag vastgelegd, samen met Roos (Design Studio Qi), die de gehele dag gefilmd heeft!
Wat een toppers! Heel prettig contact, wij zijn beide niet echte foto liefhebbers, maar ze hebben het geweldig gedaan!
Ons enorm op ons gemak gesteld, ook onze twee jongens (4 & 7) vonden hen erg lief.
We hebben inmiddels enkele foto’s mogen ontvangen en deze smaken zeker naar meer. Alleen maar complimenten over de foto’s tot nu toe. Duizend maal dank voor de prettige fotografie op de mooiste dag van ons leven, waar wij als gezin onze liefde hebben gevierd en deze liefde is op onze foto’s ook werkelijk terug te zien.
Heel veel liefs, Nik&Lotte

Esmee

Wij vierden onze liefde en Amy was onze fotografe. Ons huwelijk, een herinnering voor altijd, wilden wij graag tastbaar maken, zodat je er later altijd naar terug kan kijken. We zijn niet gewend om te poseren, maar de foto’s zijn fantastisch geworden. “Ze kunnen zo in een tijdschrift”, krijgen we vaak te horen. We zijn ontzettend trots op de foto’s. Via Facebook zagen we een advertentie van Amy. We namen een kijkje op haar site, zijn enthousiast geworden en hebben een gezellige ontmoeting gehad. Amy heeft alle beloftes waargemaakt. Ze paste vanaf moment 1 helemaal bij de familie. Iedereen was enthousiast over haar. “Wat is dat een leuke vrouw!” Ze is warm, open, lief, flexibel en enthousiast. Je mag en kan zijn wie je bent. Ze doet gewoon lekker haar ding. Ze heeft nog mooiere foto’s gemaakt, dan we hadden durven dromen. Sommige foto’s hebben de tranen laten vloeien. Zo dankbaar en mooi! De dierbare momenten heeft ze gezien en gefotografeerd: vriendschappen, een innige omhelzing, gezelligheid, de sfeer, de twinkeling in de oogjes van ons kleine nichtje, trotse gevoelens, een blik.... Wij bevelen Amy zeker aan en onthouden haar zelf voor als we andere mijlpalen willen laten fotograferen! Liefs Esmee

Marith & Manon

Super fijn vonden wij het om Amy als fotograve om ons heen te hebben op onze huwelijksdag. Buiten dat ze een super positief en gezellig mens is, is zij een kei in onopvallend de mooiste beelden vast te leggen.
Wij hebben hele mooie beelden mogen ontvangen en zien onszelf en onze gasten terug zoals iedereen echt is.

Een prachtige eigen stijl, vrolijk, romantisch, luchtig en ontspannen zijn woorden die bij ons te binnen schieten als we aan Amy haar werk denken.

Liefs Marith & Manon

Anne

Het is bijna ongelooflijk hoe goed Amy de sfeer van onze trouwdag heeft kunnen vangen met haar foto’s. We genieten een jaar later nog enorm van onze foto’s. Amy, bedankt!

Jaap & Wendy

Amy heeft onze bruiloft 4 oktober gefotografeerd, we hadden een leuke actie van haar gezien op Facebook en daarop gereageerd.
We hadden al een andere fotograaf gevraagd maar het contact hiermee verliep stroef, met Amy was dit gelukkig niet het geval!
We hebben op een terras in Amsterdam een kennismakingsgesprek gehad, en we zaten zo gezellig te kletsen dat het uiteindelijk een vrij lange kennismaking was.
Ook in de aanloop naar de bruiloft toe regelmatig contact gehad.
De dag zelf was het ook leuk om haar erbij te hebben. We hebben veel complimenten gekregen over hoe zij het deed en dat ze zo spontaan was.
En niet geheel onbelangrijk.. Gisteravond hebben we de foto’s mogen ontvangen en we zijn super blij met het resultaat!
Wij kunnen Amy dus van harte aanbevelen!

Jaap en Wendy

Total: