Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Wat een fantastische dag in jullie leven zal dit gaan worden! Maar voordat die dag er is natuurlijk eerst de voorbereidingen en de voorpret! Een mooie trouwlocatie, op zoek naar ringen, dé jurk vinden, het pak en natuurlijk..de Fotograaf!

Ik vind een "klik" tussen ons ontzettend belangrijk. Ik ben tenslotte de hele dag bij jullie. Naast dat het altijd even wennen is om ineens zo voor de camera te staan, is het fijn als jullie je dan in ieder geval wel op je gemak voelen bij mij. En natuurlijk andersom!

Daarom vind ik het altijd fijn om eerst even kennis te maken en elkaar te leren kennen!
Maar voordat we op dat punt zijn snap ik dat jullie eerst willen zien wat ik in mijn mars heb:)! Hieronder vind je een slideshow van enkele bruiloften die ik heb mogen fotograferen!

(Tip: De foto's springen vanzelf over naar de volgende foto, je hoeft niet door te klikken;))

Enthousiast geworden?

Super leuk! Ik zou zeggen stuur me gerust een berichtje voor meer informatie! Vermeld gelijk jullie trouwdatum, dan kan ik meteen kijken of ik nog beschikbaar ben!

Meer zien?

Bekijk mijn Instagram!
Www.Instagram.com/Amycooksphotographycom
Total: